Esittely

Tätä blogia kirjoittaa Tapio: perheellinen mies, parin lapsen isä ja IT-alan ammattilainen, joka harrastaa erilaisia ulkoilmatouhuja - metsästystä, kalastusta, sienestystä, valokuvausta ja nyttemmin myös noutajan koulutusta. Seitsemän vanhana lähdin ensimmäisen kerran kalaan ja 14 vuotiaana pojankloppina lähdin ensimmäisen kerran metsään aseen kanssa - en ole tainnut noilta reissuilta vielä kotiutua. Nuoruuden erämuistoihini voi muuten tutustua Muistoja-trilogiassa.

Metsästän kaikkea pienriistaa - hirvihommat ja suurpedot eivät ole koskaan oikein kiinnostaneet minua. Liikun maastossa yleensä yksin tai hyvän luotettavan kaverin kanssa. Nyt, elokuussa 2013, alkaa 25. metsästysvuoteni. Minulle tämä ulkoilmailu on ennenkaikkea elämäntapa, joka rytmittää vuoden kulkua.

Mitäpä olisi metsien mies ilman koiraa? Aiemmin kaveripiirissäni oli toimivia metsästyskoiria, mutta tilanteet muuttuivat. Nyt talossa on ensimmäinen oikea metsästyskoira: Labradorinnoutaja Nala. Nalle on tämän blogin päätähti. Yritän parhaani mukaan treenata sitä toimimaan aina vain paremmin metsästyskaverinani. Vuoden 2011 syksy oli ensimmäinen yhteinen syksymme ja aika mainiostihan se meni.

Jos tulit tähän blogiin ensimmäistä kertaa, vilkaisethan myös pelisäännöt. Yhteyden minuun saat yhteystietosivun kautta. Toivottavasti viihdyt blogin parissa.


 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla