1. marraskuuta 2010

Uuden blogin kimppuun ja esittelyä

Tämä viesti on tämän blogin ensimmäinen kirjoitus. Tässä blogissa on tarkoitus kirjailla vähän tapahtumia metsästyksen ja kalastuksen parista. Lisäksi mukaan tulee erilaisia varuste-esittelyjä, kirja-arvosteluja ja miksei linkkivinkkejäkin. Toivottavasti kohtapuoliin saan myös labradorin penikan, jonka kasvatuksen vaiheista varmasti kirjoittelen tässä blogissa.

Muutama sana itsestäni. Olen nykyään 36 vuotta ja metsästys on ollut osa elämääni 14 vuotiaasta lähtien. Metsästän pienriistaa - eritoten sorsia ja kyyhkysiä, metsäkanalintuja vähemmän. Lisäksi pienpetojen loukkupyynti on tärkeä juttu. Sorkkaeläinjahteihin en ole mennyt. Lähinnä siksi, että olen omien polkujen kulkija ja haluan liikkua luonnossa yksin. Korkeintaan otan mukaan kaverin tai pari, joihin osaa luottaa turvallisina aseenkäsittelijöinä ja sopivan metsästysmoraalin omaajina - tässä blogissa ei siis ammuta parveen, ylipitkiltä matkoilta, eikä raanakoita metsään jätetä.

Kalastus ei ole nykyään niin tärkeä harrastus, kuin mitä se joskus taannoin oli. Muutaman kerran kaudessa käyn heittelemässä vaappua. Talvella käyn kyllä pilkillä varsin usein. En ole koskaan ollut mikään kummoinen saamamies, mutta mukavahan se on luonnossa aina olla. Perhonsidonta oli joskus kova juttu, mutta siihen ei aika nykyään riitä.

Nykyään tulee kuskattua myös kameraa melkein joka reissulla. Tästä blogista tullee siis kohtalaisen valokuvapainotteinen.

Lähetä kommentti

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla