11. marraskuuta 2010

Pieni mielipidekysely tämän blogin sisällöstä

Tapiolan takamailla-blogia on nyt yhdentoista päivän aikana luettu 173 kertaa! Tämä on huikea määrä ja olen tästä iloinen ja otettu. Olisin kiinnostunut tietämään toiveitasi tämän blogin sisällöstä. Tekaisin tuohon oikean laidan palkkiin pienen kyselyn, jonka avulla toivon saavani vähän kuvaa siitä, mikä sisältö kiinnostaa erityisesti sinua.

Olen tehnyt otsikkotason suunnitelman asioista mistä ajattelen tekeväni postauksia tähän blogiin. Listassa on jo nyt noin 40 tarina-aihetta. Osa tarina-aiheista on pieniä yksittäisiä tarinoita, osa isompia ja jatkuvaluonteisempia kokonaisuuksia. Silti tämän postauksen kommentteihin voit mieluusti lisätä omia ehdotuksia ja toiveita sisällön suunnasta.

4 kommenttia :

 1. Se tuo sun sorsan kuva juttu oli hyvä. Lisää vaan kuvia. Tosi mielenkiintonen juttu tämä sun blogi, Tapsa!

  VastaaPoista
 2. Hienostihan sisällön tuottaminen sujuu ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitosta vaan molemmille vieraille kommenteista ja kannustuksesta. Tätä viestiä kirjoitettassa tätä blogia on luettu jo 276 kertaa. Suosio on todella yllättänyt :-)

  VastaaPoista
 4. Kommentoinpa tähän, että mielipidemittaus oli ja meni. Jos tulee toiveita aihealueista tai täsmennystarpeita vanhoihin juttuihin, niin paiskaa meilillä tapiolan.takamailla@gmail.com

  VastaaPoista
 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla