14. marraskuuta 2010

Isänpäivän lenkki

Isänpäivän aamu valkeni aurinkoisena ja aamukahvien, lahjojen ja itsetehtyjen korttien ihastelujen jälkeen päätettiin lähteä koko perheen voimin katsomaan eilistä supikoirapaikkaa. Samalla käytiin tietysti tarkistamassa loukut, jotka ovat pyytäneet toistaiseksi tyhjää. On siinä alueella tosin kettu ja supikoira liikkunut jälkihavaintojen perusteella, joten toivoa on.

Paikallista perinnemaisemaa. Harmi, että heinäladot on katovaa kansanperinnettä. Eikös EU:lla ollut tähänkin joku projekti, että pidetään ladot pystyssä? Pelastettavaa riittäisi täälläpäin.
latomaisema

Ja sitten liikkeelle. Minä menin koiran ja haulikon kanssa edeltä, jos vaikka saarekkeen laidassa osuisi heti jotain kohdalle - eipä osunut...
pienpetomies ja koira

Pomppurusakoista ei ollut tietoakaan, mutta muuten saarekkeella oli ollut vilkas yö. Taustalla näkyy minun, hirven ja supikoirien jälkiä.
jälkimaisemaa

Koirastakin näki, että nyt hajut kohdillaan. Jokainen kivenalunen ja painanne piti tutkia tarkoin. Kyllä tuosta sohvaperunasta olisi saanut hyvän pienpetokoiran, jos olisi aikanaan ollut mahdollista sitä siihen treenata.
borderterrieri lumessa

Täma aukko oli ihan näkyvästi ja ihmisenkin nenään osuvasti supikoirien päämajan suuaukko. Koira kävi aukosta pari kertaa niin syvällä, että häntää ei näkynyt. Sitä kauemmas en uskaltanut sitä päästää, kun paikassa ei voi kaivaa perään eikä muutenkaan auttaa koiraa mitenkään. Alueella on kohtalaisen kova mäyräkanta ja sen kanssa ei viitsi koiraa revityttää tai pahimmassa tapauksessa tapatuttaa. Tiedän, että tälle louhikolle on ainakin yksi terrieri jäänyt.
borderterrieri luolansuulla

Ilma oli mitä hienoin. Lopulta jätettiin supikoirahommat taakse ja syöpäistiin eväät. Mukava pieni perheretki isänpäivän kunniaksi.
metsämies marraskuussa

Lähetä kommentti

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla